Priznanje za "Stars M" :: Semberija INFO ::

 

Priznanje za "Stars M"


Povodom 9. januara, Dana Republike Srpske, Gradonačelnik Ljubiša Petrović organizovao je
prijem za uspješne privrednike i građane kojima su dodijeljena priznanja i zahvalnice.
 
Među nagrađenima za uspješno poslovanje i doprinos privrednom razvoju Grada Bijeljina, zahvalnicu je dobio i frizerski salon "Stars M" vlasništvo Maje Petrović.
 
"Veliko mi je zadovoljstva i čast, što je naš salon dobio jedno ovakvo priznanje. Naš doprinos privrednom razvoju grada možda nije veliki i značajan, ali ovakvo priznanje znači u smislu da neko prati i vrednuje naš trud i zalaganje tokom svih ovih godina. - rekla je Maja Petrović vlasnik salona "Stars M".
 
Salon je za 15 godina postojanja postao izuzetno prepoznatljiv u našem gradu, ali i šire. Pored glamuroznih frizura, šminkanja u salonu se rade i sve vrste ekstenzija. Jednostavno rečeno, sve što poželite od Vaše kose, ove djevojke to mogu.
 
"Uspjeh ne dolazi sam i preko noći. Potrebno je mnogo rada, truda i zalaganja kako bi postigli najbolje rezultate. Koliko god imali iskustva i znanja, uvijek se pojavi neka nova tehnika ili način rada. Ako želite da budete najbolji u onome što radite, ne samo u ovo poslu, morate stalno da učite i usavršavate se, kako bi bili u trendu sa svim inovacijama"- ističe Maja Petrović.
 
 
Salon "Stars-M" nalazi se u strogom centru grada, u Njegoševoj ulici. Izuzetno moderno opremljen i uređen sa puno stila, predstavlja mnogo više od frizerskog salona.
 
Za kraj, Petrovićeva naglašava da: "Veliku zahvalnost za mnoge uspjehe, pa tako i za ovo priznanje dugujem mojim zaposlenima, zadovoljnim klijentima koji nam se stalno vraćaju i preporučuju nas svojim prijateljima. Posebna zahvalnost mojoj porodici, koja predstavlja najveću podršku u onome što radim sve ove godine".