GRADSKI TRG U BIJELjINI: KONCERT PAVLINE RADOVANOVIĆ I GRUPE “BEOGRADSKI SINDIKAT” :: Semberija INFO ::

 

GRADSKI TRG U BIJELjINI: KONCERT PAVLINE RADOVANOVIĆ I GRUPE “BEOGRADSKI SINDIKAT”


Vatrometom sa Centra za kulturu, počeo je koncert povodom Dana Republike Srpske, a uprkos hladnoj januarskoj noći, brojna publika je pozdravila nastup  četrnaestogodišnje djevojčice Pavline Radovanović iz Orahovca (Kosovo i Metohija) i Beogradskog sindikata. Pavlina je već četvrti put u Bijeljini i kako je rekla, “srećna je što ponovo peva za Dan Republike Srpske”.





-Želim svima da čestitam Božić, slavu Sveti Stefan i 32 rođendan Republike Srpske. Za mene je Republika Srpska jedno veliko srce i tu se osećam kao u svom drugom domu. Republika Srpska je država koja će živeti večno”, rekla je Pavlina Radovanović. Feđa Dimović iz grupe “Beogradski sindikat”, čestitao je rođendan Republici Srpskoj izjavom da je za njih “Republika Srpska bastion srpstva”.



-Drago mi je da smo postali dio ovog praznika, a posebno nam je zadovoljstvo što smo ponovo u Bijeljini sa divnim narodom i u predivnoj atmosferi”, rekao je Dimović. Gradonačelnik Ljubiša Petrović, takođe je čestitao 32 rođendan Republici Srpskoj.



-Želimo svim ljudima koji žive u Republici Srpskoj da imaju dobro zdravlje i da još jednom kažemo da Republika Srpska, kao trajna i nepromjenjiva kategorija, vječno živi i uvijke bude ispunjena sa napretkom i razvojem. Naše opredjeljenje je da se borimo za svakog čovjeka, da ostane u Republici Srpskoj, a u toj borbi je potrebna snaga i uključenost svih sugrađana koji našoj Republici žele dobro. Još jednom upućejem čestitku porukom: Republiko Srpska, djeca ti se rađala!”, izjavio je Petrović.



(Semberija info)