BANjA DVOROVI”: MINISTARKA ZDRAVLjA SRBIJE PROFESOR DR DANICA GRUJIČIĆ U POSJETI BANjI :: Semberija INFO ::

 

BANjA DVOROVI”: MINISTARKA ZDRAVLjA SRBIJE PROFESOR DR DANICA GRUJIČIĆ U POSJETI BANjI



Ministarka zdravlja Republike Srbije profesor dr Danica Grujičić, boravila je u Republici Srpskoj povodom Dana Republike Srpske, a po povratku iz Banja Luke, posjetila je menadžment JU “Banja Dvorovi”, za koju je, kako je rekla, “vežu lijepe uspomene”, te je iskoristila priliku da sa menadžmentom razgovara o poslovanju ove ustanove.

Direktor “Banje Dvorovi” Milorad Zekić izrazio je zahvalnost na posjeti, ističući da je izuzetna čast za ovu ustanovu da se za njihov rad i dalje interesuje ministarka zdravlja Republike Srbije.
- Informisao sam ministarku prof. dr Danicu Grijučić o aktivnostima u Banji i u iskrenom i prijatnom razgovoru, dobili smo podršku za dosadašnji rad uz želju da ostvarimo i cilj, a to je da Banja ide uzlaznom putanjom. Prof. dr Grujičić nam je naglasila da je uz nas, da će nam u okviru svojih ingerencija biti na usluzi, te da se iskreno nada da će svi nadležni u Bijeljini, samim tim i Republici Srpskoj, pronalaziti najkvalitetnija rješenja za ulaganje u Banju kako bi najzad dobila mjesto koje zaslužuje”, rekao je Zekić i još jednom zahvalio ministarki Grujičić što ih je posjetila.