AD „GRAD“: U PUNOM JEKU SU PRIPREME ZA „INTERAGRO 2024“ :: Semberija INFO ::

 

AD „GRAD“: U PUNOM JEKU SU PRIPREME ZA „INTERAGRO 2024“


U Bijeljini je juče otvoren 13. Međunarodni sajam turizma i gastrokulture „Bijeljina 2024“ na kojem je svoje proizvode i usluge predstavilo 88 izlagača iz šest zemalja. Među izlagačima se nalazi i bijeljinska kompanija AD GRAD.

-AD GRAD je, u Bijeljini i okolini prepoznatljiv po nekoliko važnih djelatnosti. Međutim, ono po čemu smo prepoznati daleko izvan Semberije jeste Međunarodni sajam poljoprivrede „Interagro“ koji ćemo ove godine u septembru organizovati po 22. put. Ovaj sajam je odavno postao brend Semberije, Republike Srpske i Bosne i Hercegovine pozicionirjući se u regionalnim okvirima odmah iza sajmova poljoprivrede u  Novom Sadu i Bjelovaru. Prošle godine smo učinili veliki iskorak kada je u pitanju organizacija i povećanje broja izlagača a ove godine planiramo nastaviti u tom pravcu. Ova dva dana smo na Sajmu turizma u Bijeljini i stojimo na raspolaganju svim zainteresovanim posjetiocima da ih upoznamo sa svim informacijama koje se tiču sajma „Interagro 2024“ ali i drugih djelatnosti iz djelokruga rada AD GRAD“, rekli su za „Semberija INFO“ na izložbenom štandu AD „GRAD“ Bijeljina.

Prije dva dana održana je prva sjednica Organizacionog odbora 22. Međunarodnog sajma poljoprivrede, lova i ribolova „Interagro 2024“ na kojoj je izabran predsjednik i tri potpredsjednika. Za predsjednika je izabran pomoćnik ministra za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo u Vladi RS dr Saša Lalić, a potpredsjednici su Sreten Vučković, predstavnik Gradske uprave i rukovodilac Odjeljenja za poljoprivredu u GUG Bijeljina, zatim Dragan Šepa, generalni sekretar Privredne komore Republike Srpske i Ratomir Draganić v.d. generalnog direktora AD „GRAD“ . Generalni pokrovitelji sajma su Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede RS i Grad Bijeljina.

Semberija info