Ugljevički načelnik među fudbalerima u Donjoj Trnovi: OPREMA "OD GLAVE DO PETE" :: Semberija INFO ::

 

Ugljevički načelnik među fudbalerima u Donjoj Trnovi: OPREMA "OD GLAVE DO PETE"


Načelnik opštine Ugljevik Vasilije Perić uručio je komplet opreme mladim fudbalerima i seniorskoj ekipi Fudbalskog kluba "Partizan" iz Donje Trnove.
 
Perić je zajedno sa predsjednikom Skupštine opštine Ugljevik Zoranom Lazićem uručio i mreže za golove, lopte, trenerke kao i majice za putovanje fudbelerima.
 
Nekon razgovora sa pionirskom i seniorskom ekipom ovog kluba koji je osnovan davne 1946. godine, Perić je istakao da je za ovu namjenu iz lokalnog budžeta  izdvojeno 3.900 KM i izrazio zadovoljstvo dobrim radom sportskih radnika i fudbalera iz Donje Trnove.
 
-Naša uloga je da finansijski podržimo rad ovakvih sportskih klubova i udruženja kako bi imali što bolje uslove da bi se i dalje u velikom broju okupljali a posebno mlade generacije da budu sportski aktivni i njeguju zdrav stil života-rekao je Perić.
 
Opština Ugljevik, najavio je Perić, finansijski će podržati izgradnju novog stadiona u Donjoj Trnovi i napomenuo da je u protekloj godini ovom fudbalskom klubu za njegovo funkcionisanje iz lokalnog budžeta izdvojeno 35.000 KM.
 
-Uručili smo sportsku opremu fudbalskim klubovima u Ravnom Polju, Zabrđu, Ugljevičkoj Obriježi, Donjoj Trnovi a već ovog vikenda i fudbalerima u Tutnjevcu i tako redom-rekao je Perić.
 
Član uprave FK "Partizan" Goran Stevanović rekao je da se ovaj klub takmiči u Trećoj ligi Republike Srpske (regionalna liga, grupa istok).
 
Stevanović je zahvalio na podršci načelniku Ugljevika i rukovodstvu ove podmajevičke opštine za koje je rekao da uvijek imaju razumijevanja za potrebe svakog čovjeka.
 
-Klub ima 24 fudbalera u seniorskom pogonu a u mlađim kategorijama njih je ukupno trideset-pojasio je Stevanović.
 
On je dodao da klub ima i veterane koji se takmiče u Ligi veterana grada Loznice (Srbija).
 
-Poznati smo po sjajnoj atmosferi i dobrom druženju a naš cilj je da i u narednom periodu se okupljamo složni u miru i sportskom duhu-dodao je Stevanović i najavio da će veterani ovog kluba gostovati krajem mjeseca kod sportskih prijatelja u njemačkom gradu Nirnbergu.