Đurđevdanski festival dječije pjesme 2024. - Otvoreno glasanje za najbolju pjesmu po mišljenju publike :: Semberija INFO ::

 

Đurđevdanski festival dječije pjesme 2024. - Otvoreno glasanje za najbolju pjesmu po mišljenju publike


Još deset dana je do tridesetog, jubilarnog Đurđevdanskog festivala! Željno iščekujemo naše ovogodišnje đurđevdanske zvjezdice, a do tada predstavljamo njih, njihove pjesme i spotove.
 
Jedna od važnih nagrada Đurđevdanskog festivala je najbolja pjesma po mišljenju publike, o kojoj odlučuju upravo navijači i to putem glasanja na sajtu Đurđevdanskog festivala - na sljedećem linku:
https://djeca.rtrs.tv/glasanje2024/?pismo=lat
 
UPUTSTVO ZA GLASANjE:
Na listi je potrebno označiti „srcem“ omiljenu pjesmu i na kraju liste kliknuti na "glasaj".
Glasanje je dozvoljeno samo sa jednog uređaja i jedne IP adrese. Ukoliko vam se prikažu rezultati umjesto mogućnosti da glasate, to znači da je neko već dao glas sa vašeg uređaja ili IP adrese. Ukoliko istu javnu adresu dijeli više korisnika (kafe bar, firma, kućni modem i sl), u tom slučaju pričekajte nekoliko časova, pa pokušajte ponovo.
 
 
Pozivamo publiku i navijače da glasaju za svoje favorite, da pregledaju spotove na Jutjub kanalu Đurđevdanskog festivala: https://www.youtube.com/channel/UCWrkbEwEEXbfYuh9V70tLxg/videos
i uče ovogodišnje pjesme da bismo 17.maja zajedno sa našim zvjezdicama pjevali u dvorani Borik.
 
30. Đurđevdanski festival vodiće Tijana Dapčević, uz pomoć Lene Kovačević i Vanje Mišić, a u revijalnom dijelu festivala publiku u dvorani Borik zabavljaće Konstrakta!
 
Ulaz će biti slobodan za publiku, a organizovane grupe navijača očekujemo iz Prijedora, Novog Grada, Doboja, Istočnog Sarajeva, Srpca, Banjaluke, Foče kao i škola domaćina, koji će glasati i navijati za djecu koja dolaze iz inostranstva.