SEDMIČNA PONUDA POSLOVA :: Semberija INFO ::

 

SEDMIČNA PONUDA POSLOVA


Tražiš posao? Prijavite se na portalu boljiposao.com i sretno!
 
Dekra / Dr. Oetker zapošljava na poziciji Product Manager (m/f) u Sarajevu. Poslodavac omogućuje otvoreno i jedinstveno radno okruženje, fleksibilno radno vrijeme, hibridni rad, kontinuirane edukacije i timsku potporu te stimulativnu atmosferu s fokusom na profesionalni razvoj. Prijavite se do 18.11.2023. putem linka.
 
Ustanova Familia traži Asistenta za tehničku podršku u IT odjelu (m/ž)  u Sarajevu. Poslodavac omogućuje kontinuirane edukacije, autonomiju te ugodno radno okruženje. Prijavite se putem linka do 25.11.2023.
 
ProMark d.o.o. Mostar zapošljava na pozicijama Pomoćni građevinski radnik m/ž, Armirač (m/ž) i Tesar (m/ž) u Mostaru. Poslodavac osigurava odlične uvjete rada u uhodanom timu, osiguran smještaj, radna dozvola i uniforma, mogućnost napredovanja te mogućnost povećana plaće ovisno o produktivnosti rada. Prijavi se putem linka do 10.11.2023.
 
Geomet d.o.o. zapošljava na poziciji Rukovodilac službe (sektora) mašinskog održavanja m/ž u Olovu. Poslodavac omogućuje rad na odgovornoj poziciji, podsticajno okruženje i prijatnu radnu atmosferu, rad na izazovnim projektima koji će obogatiti vaše iskustvo te mogućnost usavršavanja i napredovanja. Prijavite se putem linka do  19.11.2023.
 
IN d.o.o. zapošljava na poziciji Vozač tegljača (m/ž) na području Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Crne Gore. Poslodavac omogućuje rad u ugodnoj i poticajnoj atmosferi te ugovor o radu na određeno s tendencijom stalnog zaposlenja. Prijavite se putem linka do 24.11.2023.
 
Za veću ponudu poslova, pogledajte portal boljiposao.com. Sretno!