SEDMIČNA PONUDA POSLOVA :: Semberija INFO ::

 

SEDMIČNA PONUDA POSLOVA


Tražiš posao? Prijavite se na portalu boljiposao.com i sretno!
 
Mikrokreditna fondacija Mikra zapošljava na pozicijama Pravnik (m/ž) i Mikrokreditni Promoter (Kreditni službenik) u Banja Luci, Doboju, Derventi i Brodu. Poslodavac osigurava mentora tijekom inicijalne obuke i orijentacijskog procesa, profesionalno usavršavanje, novi platni sistem s uvećanim i stimulativnijim primanjima i benefitima te ugodnu radnu atmosferu. Prijavite se putem linka do 31.01.2024.

KIM TEC d.o.o. zapošljava na poziciji Product Manager (m/ž) u Sarajevu. Poslodavac osigurava razvoj karijere, međunarodno okruženje, stimulativna primanja te mogućnost napredovanja uz profesionalno i osobno usavršavanje. Prijavite se putem linka do 05.02.2024.

TELUS International traži Internal Communications Specialist-a (m/ž) s najmanje dvije godine iskustva i izvrsnim znanjem njemačkog, bosanskog i engleskog jezika za rad u Sarajevu/Banjoj luci. Posao uključuje koordinaciju internih komunikacija i podršku događanjima. Prijavite se putem linka do 5.2.2024.

Hotel Europa d.d. zapošljava na pozicijama Kuhar (m/ž) i Pomoćno osoblje u kuhinji (m/ž) u Sarajevu. Poslodavac osigurava siguran posao, rad u modernom i prijatnom okruženju te mogućnost napredovanja. Prijavite se putem linka do 25.01.2024.
 
Stamen Modules d.o.o. zapošljava Menadžera logistike (m/ž), Referenta nabave (m/ž), Lakirera (m/ž) i na još nekoliko pozicija. Mjesto rada je Sarajevo. Nudi se ugodna radna atmosfera i mogućnost napredovanja. Za više informacija o pojedinome poslu posjetite link do 14.2.2024.