Dejvis dobio ultimatum od Bajerna :: Semberija INFO ::

 

Dejvis dobio ultimatum od Bajerna


Kanadski reprezentativac, Alfonso Dejvis ima želju da ostane u Bajernu, to je željeo i prije godinu dana, ali problem je nastao u tome što više od pola godine niko iz kluba nije razgovarao sa njima tu temu, trvdi njegov menadžer, Nik Haus.

Prema njegovim riječima nije fer što se u ovom trenutku izašlo sa ultimatumom pred njegovog klijenta, jer on to nije zaslužio zbog svog profesionalnog odnosa prema obavezama.

"Dejvis je još prije godinu dana bio spreman da potpiše ugovor sa Bajernom, ali je tada došlo do promijene u rukovodećim strutkturama kluba i od tada ga, evo punih sedam mjeseci, niko nije kontaktirao. Sada vidim da je pred njega stavljen ultimatum kako do kraja mjeseca mora da odluči da li ostaje ili ne, a to nije fer", rekao je Haus.
Zastupnik odličnog defanzivca je istako kako je njemu i njegovom klijentu potrebno vrijeme da dobro razmisle o svemu i donesu najbolju moguću odluku.

"Alfonsu je dobro u Bajernu, ali ovo je ugovor koji je u njegovoj karijeri veoma važan i potrbeno je vrijeme da na miru razmisli o svemu. Potrebna nam je jasna slika kakvi su planovi kluba u naredom periodu, a mi još ne znamo ni ko će biti trener naredne sezone. Zato i kažem da nije fer da se pred njega stavlja takav ultimatu. On to nije zaslužio"; rekao je Dejvisov agent.

Novonastalu situaciju mogao bi da iskoristi Real Madrid koji je prvi u redu među klubovima koji žele da angažuju defanzivca reprezentacije Kanade.

(Nezavisne)