Jokić noćas stigao Lebrona, sljedeći je Medžik Džonson :: Semberija INFO ::

 

Jokić noćas stigao Lebrona, sljedeći je Medžik Džonson


Foto: Twitter / Printscreen
Nikola Jokić se poigravao sa Pelikansima. Napravio je 108. tripl-dabl u karijeri, 35 poena, 14 skokova i 12 asistencija. Denver je uspio da stigne deficit od 20 poena iz prvog poluvremena i da na kraju ubjedljivo savlada Pelikanse, 134:116.

Srbin je stigao Lebrona i Džejsona Kida, sada je na klackalici četvrtog mjesta na večnoj listi, sljedeći je Medžik Džonson koji ima 30 više na trećoj poziciji. Jokiću nisu nedostižni svakako ni prva dvojica, Rasel Vestbruk sa 198 i Oskar Robertson sa 181 tripl-dablom.

Nije kao da ga puno zanimaju lični rekordi, svaki put u posljednjoj četvrtini kada je izgledalo da bi Nju Orleans mogao da se vrati Jokić je asistencijama i poenima uspjevao da drži rivala na odstojanju.

Dobra vijest za Melouna je da je Marejeva zamjena Džulijan Strouter, ruki sa Gonzage ubacio sa klupe 22 poena, pa se dobro uklopio i dobijaće veću šansu dok je uz Jokića, najbolji igrač Nagetsa povrijeđen.

Na drugoj strani još jedan ruki sjajan Džordan Houkins novajlija sa JuKona, svijež od univerzitetske titule je brojao do 31, mijenjao je MekKoluma. 

Već sutra Denver igra derbi, u Kolorado stižu Karijevi "Ratnici". 

(B92)