УГЉЕВИК: ОБИЉЕЖЕНА КРСНА СЛАВА КОМПРЕДА И 46 ГОДИНА УСПЈЕШНОГ ПОСЛОВАЊА :: Semberija INFO ::

 

УГЉЕВИК: ОБИЉЕЖЕНА КРСНА СЛАВА КОМПРЕДА И 46 ГОДИНА УСПЈЕШНОГ ПОСЛОВАЊА


Комунално предузеће "Компред" из Угљевика обиљежило је данас 46 година успјешног пословања и крсну славу - Рођење Пресвете Богородице.

Директор предузећа Милан Лазић захвалио је свим радницима на преданом раду који је, према његовим ријечима, резултирао пословањем у суфициту.



"Имамо 3.800 корисника услуга снабдијевања водом и збрињавања комуналног отпада, а за 2.000 корисника бринемо о канализационим услугама", рекао је Лазић новинарима.

Он је истакао да предузеће има одличну сарадњу са општином Угљевик, предузећем Рудник и термоелектрана "Угљевик" и другим пословним субјектима у овој локалној заједници.

Начелник Угљевика Василије Перић честитао је свим радницима славу и успјешно пословање и истакао да је "Компред" једно од најуспјешнијих комуналних предузећа у Републици Српској.

"Чињеница да је покривеност одвоза чврстог отпада у Угљевику 95 одсто говори о успјешности овог предузећа, а посебно је позитивно то што је водоснабдијевање у свим мјесним заједницама побољшано", рекао је Перић.

Кум данашње славе било је предузеће Рудник и термоелектрана "Угљевик", а директор овог привредног гиганта Чедомир Стојановић пожелио је радницима "Компреда" да и у наредном периоду предано обављају дужности како би се одржали позитивни трендови пословања.

"Ово је добро организовано предузеће које ради на добробит свих грађана општине Угљевик", рекао је Стојановић.

Општина Угљевик