ДОДИК ЧЕСТИТАО ДАН ГРАДА БИЈЕЉИНА :: Semberija INFO ::

 

ДОДИК ЧЕСТИТАО ДАН ГРАДА БИЈЕЉИНА


Град Бијељина прославља 77 година од кад је први пут ослобођена 1943. године, а у борби против фашизма животе је дало 1.206 људи и то се не смије заборавити. Поштујући успомену на њих, на све жртве за слободу, наставлајмо да се у неким другим видовима боримо за бољи живот свих грађана“, рекао је градоначелник Мићо Мићић. Он је нагласио да је Бијељина данас препознатљив град по бројним инфраструктурним пројектима, а у плану је још много ради како би Бијељина била још атрактивнији град.

-Окупили смо у Бијељини  бројне политичке партије, како бисмо заједно, на свим нивоима власти, проналазили најбоља рјешења за наше грађане и развој града. Хвала српском члану предсједништва Милораду Додику што је дошао на обилејжавање Дана града и што се заједно са нама залаже да Бијељина буде  градбудућности“, рекао је Мићић. Предсједник Скупштине Града Бијељина Александар Ђурђевић, честитајући Дан града, истакао да је заједнички циљ свих нивоа власти развијена Бијељина.

-Окупљени смо око заједничког циља, а то је бољи живот свих грађана Бијељине, али и Републике Српске“, рекао је Ђурђевић. Српски члан Предсједништва Милорад Додик честитао је Дан града ријечима да је ово дан када се окупљамо, анализирамо и планирамо, дан када долазе пријатељи и дан кад се у заједништву и слављеничкој атмосфери треба завјетовати да се у слободарском духу наставља градити боље и друштво  по најбољим принципима.

-Слобода је кључна ријеч нашег народа, српског народа који никад није пристао да има оне који ће га тлачити, убијати и израбљивати. Зато је величанствена чињеница да је Бијељина прије 77 година ослобођена од фашистичких јединица. Сјећање на страдале за слободу не смијемо заборавити, и увијек им морамо одавати почаст“, рекао је Додик. Он је нагласио да је Бијељина данас стратешки важан град који се убрзано развија, али и град пред којим још бројни значајни пројекти који ће још више подићи квалитет живота.

Семберија инфо