ЗА УГОДНИЈИ РАД ШЕСТ УДРУЖЕЊА :: Semberija INFO ::

 

ЗА УГОДНИЈИ РАД ШЕСТ УДРУЖЕЊА


Од данас ће за шест бијељинских удружења бити много лакше да функционишу.

Наиме, захваљујући бијељинској Социјалистичкој партији и Активу жена ове партије, а првенствено Ђуји Пејић, која је предсједница Удружења обољелих од карцинома дојке ,,Геа'', у канцеларијским просторијама у Улици кнеза Милоша биће мого угодније и лакше радити.

Овај простор користе чланице удружења ,,Геа'', Удружење цивилних инавалида жртава рата, Клуб кошарке у колицима, Одбојкашли клуб инвалида, Стрељачки клуб РВИ ,,Орао'', Хуманитарно удружење ,,Арта'' и Коалација КОЛОСИ.

-Дакле, у једној канцеларији од 50 метара квадратних, на два нивоа, треба ускладити рад шест специфичних удружења, организовати радионице, предавања, дружења и низ других активности, а много тога нам недостаје. Нисмо имали ни клима уређај, што нам је био највећи проблем. Да би се ријешило оно најнеопходније одмах је реаговала Ђуја Пејић, предсједница Удружења ,,Геа'' и захваљујући њој добили смо клима уређај и копир апарат, тако да убудуће нећемо имати проблема ни са гријањем, ни хлађењем простора'', рекао је Милорад Јовић, технички секретар Колалиције КОЛОСИ, подсјећајући да и Градска управа много тога чини за Коалицију.

-Знам да је ова помоћ скромна, али је пријеко потребна. Ми смо се и прије трудили да помогнемо, нарочито у оваквим и сличним ситуацијама, а то је и у програму наше партије, првенствено брига о социјално угроженим и хендикепираним особама. То ћемо, свакако, чинити и убудуће'', обећала је Ђуја Пејић.

Семберија инфо