ПРИЈЕМ ЗА КАРАТИСТЕ КАРАТЕ КЛУБА „ШАМПИОНИ“ :: Semberija INFO ::

 

ПРИЈЕМ ЗА КАРАТИСТЕ КАРАТЕ КЛУБА „ШАМПИОНИ“


Градоначелник Бијељине Мићо Мићић данас је организовао пријем за чланове Карате клуба „Шампиони“ који су на Републичком карате  првенству РС освојили двије медаље, постали су кадетски и јуниорски прваци Републике Српске. Истакавши том приликом да је ријеч о значајном спортском успјеху, градоначелник Мићић је нагласио да је ово један од пет карате клубова који егзистирају у граду.


 „Карате је јако поупларан спорт у Бијељини. Градска управа финансијски потпомаже рад свих пет клубова. Наш циљ је да подржимо масовност и да се што више дјеце укључи у разне спортове. Максимално ћемо подржати и врхунске спортисте. Желим овим вриједним момцима и дјевојкама још пуно добрих спортских резултата и успјеха на такмичењима“, истакао је том приликом градоначелник Мићић.

Милорад Марковић, предсједник Карате клуба „Шампиони“, истакао је да је ово један од најтрофејнијих клубова у Републици Српској, када је ријеч о кадетском, јуниорском и екипном такмичењу.

„ Захваљујемо градоначелнику Мићићу на максималној подршци у вријеме када нам је било најтеже, а то је онај предприпремни циклус регистрације клуба. Добили смо моралну и материјалну подршку. Иначе, већ дуго имамо добру сарадњу са Градском управом. Бијељина је један од водећих карате центара у РС. Стасавају нове генерације које ће у наредне четири године Бијељину поново довести на једно од престижнијих мјеста у области карате спорта“, изјавио је Марковић.

Semberija info