ЗАЈЕДНИЧКА КОНФЕРЕНЦИЈА СДС И ПДП БИЈЕЉИНЕ :: Semberija INFO ::

 

ЗАЈЕДНИЧКА КОНФЕРЕНЦИЈА СДС И ПДП БИЈЕЉИНЕ


На заједничког конференцији за новинаре Српске демократске странке и Партије демократског прогреса, истакнуто је да је „на политичкој злоуптреба јавних ресурса од стране актуелне власти, а у сврху страначких актовности“.
Томица Стојановић , предсједникГО  СДС је рекао да није природно да се састанци изборног штаба нове политичке коалиције одржавају у Градској управи, јер сматра да постоје просторије странке или неки други локалитети гдје могу одржавати састанке. Стојановић је упозорио и на, како је рекао, „информације да се у Електро-Бијељини“ отпушта преко 200 људи, а да се примају нови на њихова мјеста“, те да су у питању велика финансијска средства за отпремнине.

-Сугеришемо да то не чине и да направимо од нашег града, град гдје је лијепо живјети, а не да се стално кредитно задужујемо“, рекао је Стојановић.

Предсједник ГО ПДП Славиша Марковић подсјетио је да је на једној од сједница Скупштине договорено да ће цијена рачуна за воду бити умањена за 30 посто.

-Питамо надлежне зашто то није испоштовано и зашто се чекало да прође и септембар, а најављује се да износ неће бити умањен за 30 посто“, рекао је Марковић.

Он је прокоментарисао и отварање нових просторија СДСС, гдје је простор облијепљен фотографијама пројеката. Марковић сматра да заслуга за пројекте припадају СДС и ПДП, а не партији која је основана прије три мјесеца.
-Ми нисмо против пројеката и не треба нико да нас прозива да смо ми против“, рекао је Марковић.

Он сматра да није коректно на радном мјесту користити заштитну маску са страначким обиљежјем, алудирајући при том на градоначелника Мићу Мићића. Кандидат ове двије партије за градоначелника Бијељине, Љубиша Петровић је рекао да ће водити коректну кампању и поштовати принципе етике и морала.Он је позвао све актере на политчкој сцени да се тако понашају, а говорећи о пројектима, Петровић је рекао „да пројекти јесу будућност и да подржава развој града, али да је неопходно сагледати како да се боље и квалитетније живи данас“.

О.Стјепановић
Семберија инфо