СПОРТСКИ ЦЕНТАР ДЕСПОТОВИЋ, БИЈЕЉИНА: Отворен ресторан са печењаром :: Semberija INFO ::

 

СПОРТСКИ ЦЕНТАР ДЕСПОТОВИЋ, БИЈЕЉИНА: Отворен ресторан са печењаром


Спортски центар „Деспотовић“, на магистралном путу Бијељина-Брчко, однедавно је допуњен новим садржајем, модерним рестораном, у коме посјетиоци могу провести угодне тренутке уз специјалитете националне кухиње.


 
У склопу ресторана отворена је и печењара, тако да се у сваком тренутку на менију налази и свјеже прасеће и јагњеће печење, прасетина по цијени од 15 и јагњетина по цијени од 25 КМ. У ресторану смо сазнали да се прасићи набављају углавном у Семберији, док јагањци стижу из Херцеговине. Квалитетан дрвени угаљ за печење набавља се у Чајничу.



Бранко Деспотовић, власник Спортског центра „Деспотовић“, каже да је печењара отворена прије непун мјесец дана.
- С обзиром да смо на почетку рада печењаре, немамо конкретнијих пословних показатеља. На нама остаје обавеза да перманентно побољшавамо и усавршавамо услуге, с циљем како бисмо привукли што више гостију. Задовољни смо првим пословним резултатима, јер смо на самом почетку рада печењаре. Сви они који се баве угоститељством, знају да се само квалитетом могу привући нови и задржати стари гости. У понуди нашег ресторана су укусна кувана јела, роштиљ, печење за конзумацију у ресторану, али и за понијети. Имамо врхунске куваре који могу припремити јела по свачијем укусу“.



Бранко Деспотовић каже да спортски центар располаже бовлинг кугланом, двораном за мали фудбал и тенис, простором за стони тенис и билијар.
- У Спортско  - рекреативном центру имамо све неопходне спортске садржаје за рекреативце свих узраста, од најмлађих до најстаријих. У овом простору могу се организовати и рођенданске прославе, али и други породични и пословни скупови. На једном мјесту сконцентрисани су садржаји за забаву, спорт и рекреацију, али и за дружења. Често нас посјећују комплетне породице које проводе угодне часове у бовлинг куглани и на спортским теренима. Посебно је то изражено у јесењем и зимском периоду. Имамо велики паркинг, што је предност оваквих спортских центара“.     
                                                                                  
Семберске новине - Семберија инфо - Љ.Љубојевић
​Фото - Б.Милошевић