ГО СНСД БИЈЕЉИНА: СПРЕМНИ ЗА ЛОКАЛНЕ ИЗБОРЕ :: Semberija INFO ::

 

ГО СНСД БИЈЕЉИНА: СПРЕМНИ ЗА ЛОКАЛНЕ ИЗБОРЕ


СНСД као највећа политичка организација спремно дочекује предстојеће локалне изборе и у увјерењу да ће побиједити листа кандидата за одборнике и заједнички кандидат за градоначелника Мићо Мићић, речено је на конференцији за новинаре. Шеф изборног штаба ГО СНСД Бијељина Младен Милић нагласио је да у кампању улазе са више 2. 000 активиста, који иза себе имају више изборних циклуса, ојачани младим снагама.

-Активисти су распоређени у 14 рејона и 170 мјесних изорних штабова, а још већу снагу са неколико стотина активиста жена и младих, јасно је да спремно улазимо у политичку борбу за што бољи изборни резултат“, рекао је Милић. Шеф изборног штаба младих СНСД-а Душан Милошевић нагласио је да су млади изузетно мотивисани и спремни за предстојеће изборе, са посебни акцентом на младе на листи.

-Млади социјалдемократи су изузетно бројни и веома популарни међу омладином у нашем граду. Током мјесеца септембра своје редове смо ојачали са  више од 100 нових чланова,  а у међувремену смо своје редове обогатили са још 70 младих“, рекао је Милошевић. Данијела Ђукин, члан Предсједништва ГО СНСД нагласила је да су жене окосница странке, жене које руше табуе и предрасуде.

-Радимо са пуно енергије и жене СНСД-а се питају и одлучују, стручне су, одлучне, утицајне, јачају позцију жена у свим сегментима друштва, али и у изборним циклусима“, рекла је Ђукинова која је обраћање новинарима завршила цитирајући Маргарет Тачер „Ако желите да се у политици нештокаже, питајте мушкарца. Ако желите да се нешто направи, питајте жену“. Предсједник ГО СНСД и посланик у НСРС Недељко Ћорић, нагласио је да је политика озбиљан посао и да се у СНСД озбиљно схватају задаци и обавезе.

-Од свих актера кампање очекујемо фер и коректну кампању, а СНСД ће, као и до сада, бити посвећен обичном човјеку и тражењем бољих рјешења од оних која данас имамо“, рекао је Ћорић. Он је нагласио да је увјерен у одличан изборни резултат ове странке и да ће Бијељина након 15. новебра, бити локална заједница која ће бити конкурент другим општинама и градовима, и град који ће становиштву пружати бољи живот свих грађана.

Semberija info