ВЈЕШТАЧКА ТРАВА НА ГРАДСКОМ СТАДИОНУ :: Semberija INFO ::

 

ВЈЕШТАЧКА ТРАВА НА ГРАДСКОМ СТАДИОНУ


На Градском стадиону у Бијељини данас је почела изградња помоцног стадиона са вјестацком травом.
Током неколико посљедњих мјесеци Градски стадион је био велико градилиште гдје је урађена дренажа на главном и помоћном стадиону, постављена нова трава на главном терену, те изграђени нови рефлектори. Према најавама челника Градске управе сезона изградње инфраструктуре на Градском стадиону ће се наставити.


-Данас започињемо радове на помоћном терену са вјештачком травом, планирамо, поред њега, у наредном периоду изградити још два помоћна терена. У сарадњи са Фудбалским савезом БиХ планирамо преко фондова УЕФА-е изградити источну трибину на овом стадиону, чиме  би обезбиједили нове просторије којима ће Градски стадион испунити све европске стандарде које стадиони у Европи морају имати. Тиме ће се умногоме побољшати и спортски и технички услови на нашем Градском стадиону", навео је градоначелник Бијељине Мићо Мићић.

-Циљ Градске управе је да на овом простору изградимо модеран фудбалски комплекс који ће олакшати нашим младима постизање врхунских резултата'', додао је Мићић.

Почетку изградње новог терена са вјештацком подлогом је присуствовао је и Зоран Софренић, члан Стрчног штаба ФК ,,Радник'', који је изразио задовољство виђеним јер, према његовим ријечима неквалитетна спортска инфраструктура је највећа препрека за постизање врхунских резултата у РС и БиХ. 

-Овај терен ће много значити за ФК ,,Радник'', нарочито за наше млађе селекције, јер су досадашњи услови за тренирање били много лошији од ових које ћемо добити за 60 дана, колики је рок за завршетак данас започетих радова", рекао јеСофренић.

Семберија инфо