РАДИЈАТОРИ У БИЈЕЉИНИ ТОПЛИ ОД 14. ОКТОБРА :: Semberija INFO ::

 

РАДИЈАТОРИ У БИЈЕЉИНИ ТОПЛИ ОД 14. ОКТОБРА


Сезона гријања у Бијељини почела је 13. октобра топлом пробом, а од 14. октобра, Топлана ради у пуном капацитету. Према ријечима директора Топлане Младена Красавца, цијена гријања није мијењана, упркос поскупљењу енергената.

-Благовремено смо извршили редовни ремонт у котловници, обезбиједили смо довољне количине угља за почетак сезоне и за сада све фукционише како треба“, рекао је Красавац. Он је подсјетио да топлотну енергију испоручују за 1. 200 корисника и изразио очекивање да ће сви корисници бити задовољни и ове гријне сезоне, јер у протеклих три године, није било застоја у испоруци топлотне енергије.

-Наши корисници испоруку топлотне енергије плаћају током шест мјесеци гријне сезоне, мада имају могућност да то чине током цијеле године, дакле свих 12 мјесеци. Наша потраживања за претходну гријну сезону износе око 160. 000 КМ и апелујем на кориснике да то измире, како би све функционисало како то сви очекујемо“, рекао је Красавац.

Подсјећамо да је цијена гријања за домаћинства 2, 75 КМ са урачутим ПДВ-ом, а за правна лица, такође са ПДВ-ом, 5,88 КМ.

Semberija info