БЕЗ ВОДЕ НЕМА ЖИВОТА :: Semberija INFO ::

 

БЕЗ ВОДЕ НЕМА ЖИВОТА


У сусрет обиљежавања Свјетског дана хране, сутра, 16. октобра, А.Д. „Водовод и канализација“ Бијељина ће, у склопу пројекта „Вода је живот“, нагласити и овим путем да је вода свеприсутна у нашој свакодневици и један од основних састојака у сваком домаћинству.

-Довољно је само да отворимо вентил на славини и она је ту: за прање, туширање, припрему јела, заливање итд. Тешко је замислити и један дан без воде – без хране!

 Из тог разлога, на занимљив и поучан начин у Градском парку, са почетком од 10 часова, желимо да нашим најмлађим суграђанима приближимо значај воде – хране у њиховом свакодневном животу. Приликом реализације овог догађаја служићемо се алатима попут креативног размишљања, дијелити едукативне сликовнице (брошуре) и флашице воде, те, уз аниматоре, учинити и подстакнути на размишљање о значају воде и хране, и, уопште, наше животне средине и здравог начина живота'', најавила је Ивана Станишић, извршни директор Техничког сектора за област водоснабдијавања у А.Д. ,,Водовод и канализација''.

Семберија инфо