ПЕРИЋ: ИНФРАСТРУКТУРОМ ПРОТИВ ДЕПОПУЛАЦИЈЕ :: Semberija INFO ::

 

ПЕРИЋ: ИНФРАСТРУКТУРОМ ПРОТИВ ДЕПОПУЛАЦИЈЕ


У Мјесној заједници Богутово Село код Угљевика у засеоку Ћирићи, асфалтирано је 300 метара пута за шта је из општинског буџета издвојено 33.000 КМ.
 
Начелник Угљевика Василије Перић разговарао је данас са мјештанима овог дијела, и истакао да је изградњом добре инфраструктуре побољшан живот становника цјелокупне општине.
 
-Важно је да Угљевик није доживио велику депопулацију становника, а у претходном периоду то је и био наш циљ, јер смо заједно са мјештанима урадили добре пројекте који су резултирали квалитетнијим условима живота свих грађана-рекао је Перић новинарима.
 
Мјештанин Миленко Тодоровић, рекао је да овај пут од изузетне важности јер повезује Богутово Село са магистралним путем Бијељина-Тузла.
 
-У 2014 години, након клизишта пут је био оштећем ал је уз подршку општине Угљевик доведен данас у стање новог асфалта, на задовољство свих становника-додао је Тодоровић.
 
Нови асфалт према Тодоровићевим ријечима највише користи ће донијети за 40 домаћинстава која живе и која свакодневно пролазе тим дијелом угљевичке општине.