ДАН БИБЛИОТЕКЕ: Велики попуст за учлањење :: Semberija INFO ::

 

ДАН БИБЛИОТЕКЕ: Велики попуст за учлањење


Поводом обиљежавања Дана библиотеке, данас, 10. новембра, ЈУ Народна библиотека „Филип Вишњић“ Бијељина одобрава, приликом уписа, велики попуст на годишњу цијену чланарине. За ученике основних школа који се данас учлане у библиотеку умјесто 5 КМ чланарина ће бити само 1 КМ. За ученике средњих школа, студенте, пензионере и остале грађане умјесто 10 и 20 КМ чланарина ће бити само 3 КМ.

„Ове године очекујемо да ће се у библиотеку учланити око 8000 грађана, што значи да ћемо надмашити прошлогодишњи број од 7600 грађана. То је најбољи показатељ да грађани Бијељине желе да читају и да воле да посјећују ову установу“, изјавио је за Семберија инфо директор Народне библиотеке „Филип Вишњић“ Јован Цвјетковић.



Са надом да ће се ова акција наставити и у наредном периоду, Цвјетковић је изразио захвалност свим грађанима Бијељине и Семберије који су данашњим доласком и учлањењем у Народну библиотеку показали колико грађани посвећују пажњу интелектуалном развоју и читању књига, јер једино на овај начин можемо сачувати културни идентитет једног народа.

Semberija info - Lj. Božić