МИЛАН ТРНИНИЋ, ОДБОРНИК УЈЕДИЊЕНЕ СРПСКЕ: ИЗА ДОБРОГ ИЗБОРНОГ РЕЗУЛТАТА ЈЕ ТИМСКИ РАД :: Semberija INFO ::

 

МИЛАН ТРНИНИЋ, ОДБОРНИК УЈЕДИЊЕНЕ СРПСКЕ: ИЗА ДОБРОГ ИЗБОРНОГ РЕЗУЛТАТА ЈЕ ТИМСКИ РАД


Градски одбор Уједињене Српске у Бијељини, остварио је запажене резултате на локалним изборима и са освојених 2. 641глас, учествоваће у локалном парламенту са два одборника. Подсјетићемо да је ова партија 2016. године имала 512 гласова и није партиципирала у локалном парламенту. На чело Градског одбора, прије двије године, изабран је Милан Трнинић, који је на овогодишњим локалним изборима био и носилац листе, а освојио је 1. 787 гласова.

 -Преузимањем Градског одбора Уједињене Српске, поставио сам јасан циљ који подразумијева да будемо значајан политички фактор у Бијељини. У ГО УС доминирају млади и озбиљних људи, а ријетко ко од наших чланова је претходно био политички ангажован. Посвећено смо радили на ревитализацији странке, а наш рад је био континуиран и озбиљан и то су показали и резултати након објављених резултата овогодишњих локалних избора. Морам истаћи да је УС постала препознатљива по чињеници да су нам у Градском одбору млади људи на битиним мјестима, али и да да имамо успјешан Актив жена и Актив пензионера. Спојили смо младост и искуство, квалитетно смо омасовљавали чланство, а што је изузетно важно, иза свега стоји тимски рад. Оправдали смо слоган за локалне изборе „Озбиљни људи“, а пред нама је период у ком ћемо се као парламенатрна странка, залагати да реализацију свега што је потребно за бољи живот наших грађана. Наравно, континуирано ћемо радити и на даљем јачању странке, а са задовољством морам истаћи да и након локалних избора, имамо свакодневно прилив нових чланова“, рекао је Трнинић. Он се захвалио свим грађанима који су изашли на изборе и грађанима који су му указали повјерење.

-Хвала свима на подршци и указаном повјерењу да интересе грађана заступам у одборничким клупама. Уједињена Српска наставља да слиједи циљ, односно, да буде озбиљан покретач на боље у Семберији“, поручио је Трнинић.

Semberija info