ЈЗУ СВЕТИ ВРАЧЕВИ: И У НАРЕДНОЈ ГОДИНИ ЈЕДИНСТВЕНИ У БОРБИ ПРОТИВ ПАНДЕМИЈЕ :: Semberija INFO ::

 

ЈЗУ СВЕТИ ВРАЧЕВИ: И У НАРЕДНОЈ ГОДИНИ ЈЕДИНСТВЕНИ У БОРБИ ПРОТИВ ПАНДЕМИЈЕ


На лијечењу у Ковид болницама је 62 болесника, од којих је двије трећине са тешком клиничком сликом, а 20 обољелих је са изразито тешком клиничком сликом. На респираторима је 11 болесника.  У току јучерашњег дана било је пет (5) пријема.

“Стање у Ковид болницама је нешто стабилније у односу на претходни период, али је број болесника са тешком клиничком сликом и даље забрињавајући, речено је на Кризном штабу Болнице. На састанку је оцијењено да је година која полако остаје за нама била пуна изазова са којима се Болница “Свети Врачеви” успјешно борила и дато обећање да  ће се са истим еланом наставити и у 2021. години.



“Очекујемо да ћемо и у наредној години имати пуну подршку институција и грађана Бијељине и да ћемо заједно изаћи као побједници у овој борби против  пошасти која је задесила цијели свијет,” поручено са састанка Кризног штаба Болнице.  

За протекла 24 часа у Бијељини је регистровано 26 нових случајева позитивних на вирус корона. Епидемиолошка ситуација је и даље несигурна, због чега апелујемо на све да се придржавају мјера заштите и да празнике дочекају у кругу породице.