СОЦИЈАЛИСТИЧКА ПАРТИЈА СРПСКЕ: ГОДИНА ДАНА ОД ОСНИВАЊА :: Semberija INFO ::

 

СОЦИЈАЛИСТИЧКА ПАРТИЈА СРПСКЕ: ГОДИНА ДАНА ОД ОСНИВАЊА


Прије годину дана, у Бањалуци је основана Социјалистичка партија Српске (СПС), партија која припада свим њеним члановима, а данас је препознатљива у цијелој Републици Српској.

-СПС није партија појединца него партија која се залаже за социјалну правду, солидарност и једнакост. Сви ми који смо препознали идеју и циљ СПС, на челу са предсједником партије Гораном Селаком, вриједно и предано смо радили и радимо, а данас годину дана послије, могу рећи да смо респектабилна партија са значајним бројем чланова и симпатизера“, истакао је предсједник ГО СПС Бијељина Срђан Мијатовић. Он је поводом годину дана од оснивања партије, упутио искрене честитке.

-Свим активистима, члановима и симпатизерима партије, упућујем искрене честитке и захвалност, а грађанима захваљујем на подршци. Настављамо даље са још више снаге, да са грађанима радимо и градимо бољу будућност Републике Српске. Морам подсјетити да све вријеме радимо у сложеним условима, с обзиром да још увијек влада пандемија вируса корона. Управо због заштите здравља грађана, бројне наше активности биле су редуковане, а радићемо и даље у складу са актуелним епидемиолошким мјерама. Социјалистичка партија Српске вам искрено жели да сте нам сви здрави, јер здравље је најважније. Ми настављамо са остварењем циља, а то је боља будућност свих грађана!