ГДЈЕ И КАКО СЕМБЕРЦИ ОВИХ ДАНА ПИЈУ КАФУ? :: Semberija INFO ::

 

ГДЈЕ И КАКО СЕМБЕРЦИ ОВИХ ДАНА ПИЈУ КАФУ?


Кафа на клупици или на пумпи ,,МБ Радић’’

У складу са епидемиолошким мјерама од 22. марта, према налогу Штаба за ванредне ситуације Града Бијељина, забрањен је, између осталог, и рад угоститељским објектима за исхрану и пиће. Зато смо покушали да нађемо одговор на питање гдје наши суграђани пију своју јутарњу и подневну кафу.
Све чешће се у јутарњим сатима могу видјети запослени, који са картонском шољом у руци, журе према свом послу, испијајући омиљени напитак ,,у лету’’. Подневна кафа се ових дана најчешће пије у градском парку, на слободним клупицама трга или на Дашничком кеју. Кафа за понијети, упакована у картонску шољу, у бијељинским локалима кошта 1,5 конвертибилну марку.


За страствене „кафопије“, Дистрикт Брчко је најближа дестинација за угодно уживање у јутарњој кафи и доручку унутар локала. Први објекат на путу ка Брчко Дистрикту је, свакако, угоститељски објекат у склопу бензинске пумпе „МБ Радић“. Ту дестинацију ових дана Семберци често бирају да са друштвом у локалу нешто попију или поједу.

Подсјећамо, рад угоститељских објеката, спортских кладионица, коцкарница и других приређивања игара на срећу, као и теретана, фитнес центара, школа спорта и рекреативне активности које се обављају у затвореном простору на територији Дистрикта Брчко ограничава се до 21 сат у наредних 15 дана.
 
Семберија инфо