ВРИЈЕДНА ДОНАЦИЈА УГЉЕВИЧКОМ ДОМУ ЗДРАВЉА :: Semberija INFO ::

 

ВРИЈЕДНА ДОНАЦИЈА УГЉЕВИЧКОМ ДОМУ ЗДРАВЉА


Одборник у Скупштини општине Угљевик Жарко Новаковић донирао је данас угљевичком Дому здравља по три кревета, столице за преглед пацијената и редуцира притиска кисеоника, те по пет пулсних оксиметара и дигиталних апарата за притисак, као и два штампача.

Новаковић је рекао новинарима да особље Дома здравља Угљевик показује велику пожртвованост у лијечењу пацијената и заслужује сваки вид подршке.



"Да би се пружила још боља здравствена заштита потребна је и боља опремљеност апаратима и другим медицинским средствима, а здравствени радници улажу огромне напоре у лијечењу пацијената, посебно обољелих од вируса корона", истакао је он.

Према ријечима Новаковића, у то се увјерио током лијечења чланова његове породице, на чему је неизмјерно захвалан запосленима у Дому здравља.

Директор Дома здравља Угљевик Цвјетана Драгоњић захвалила је за вриједну донацију и хуман гест, те изразила наду да ће то бити подстрек свим људима добре воље који имају могућности да помогну здравство.

"Поред ове вриједне донације, Новаковић помаже Дому здравља и у набавци кисеоника и кроз друге видове подршке", навела је Драгоњићева.

Општина Угљевик