ОДРЖАНА КОМЕМОРАЦИЈА ЉУБИ МАЛЕТИЋУ :: Semberija INFO ::

 

ОДРЖАНА КОМЕМОРАЦИЈА ЉУБИ МАЛЕТИЋУ


У Великој сали Центра за клутуру „Семберија“ данас је одржана комеморација Љуби Малетићу. Комеморацији су присуствовали чланови породице, родбина и бројни пријатељи, као и први људи Градске управе Града Бијељина, градоначелник Љубиша Петровић и предсједник Скупштине града, Александар Ђурђевић.


Синиша Кајмаковић, кум преминулог Љубе Малетића се, између осталог, захвалио, како је рекао „градским оцима'' који су организовали једну овакву комеморацију персонификацији семберског човјека, дакле домаћину, сељаку.
-А мој кум Љубо је био, управо, такав човјек, честити, поштени домаћин. Не смијемо заборавити да смо сви ми поникли и стасали у једном таквом амбијенту којег је тако живо персонификовао мој кум Љубо.“

Предсједник градске Скупштине и градоначелник Бијељине су бираним ријечима говорили о дјелима које је покојник за живота чинио, стојећи увијек на располагању својим суграђанима.

Љубо Малетић је рођен 1950. године у Бијељини гдје се и школовао. Био је дугогодишњи предсједник Мјесне заједнице Којчиновац и одборник Скупштине општине Бијељина у периоду између 1990. и 1997. године. Такође, био је предсједник Удружења пољопривредника „Семберија“.

Semberija info