НОЋАС У САОБРАЋАЈНОЈ НЕЗГОДИ У ЗАГОНИМА ДВАДЕСЕТДВОГОДИШЊИ МЛАДИЋ ИЗГУБИО ЖИВОТ :: Semberija INFO ::

 

НОЋАС У САОБРАЋАЈНОЈ НЕЗГОДИ У ЗАГОНИМА ДВАДЕСЕТДВОГОДИШЊИ МЛАДИЋ ИЗГУБИО ЖИВОТ


На магистралном путу Бијељина – Угљевик  у Загонима, 29.06.2021. године око 00,30 часова догодила се саобраћајна незгода у којој је изгубљен један живот'', потврдили су из полиције.
 
У саобраћајној незгоди учествовала су три путничка возила и то „Golf  4“,  којим је управљао М.Ј.  и који  је задобио тешке тјелесне повреде, возило „Golf  4“,  којим је управљао В.Т. и возило „Golf  6 “  којим је управљао Ц.Б., а  у возилу се поред сувозача Г.Е.  налазила и два путника - лица иницијала А.С. и З.С.
 
-Возач  возила „Golf  6 “  Ц.Б. од задобијених повреда  у саобраћајној незгоди преминуо је у Медицинском центру Бијељина, док су остала лица која су била у возилу задобила тјелесне повреде о чијем се степену љекари нису изјаснили и сва три лица су задржана на болничком лијечењу.
 
Полицијски службеници Полицијске станице за безбједност саобраћаја Бијељина извршили јсу увиђај на лицу мјеста.
 
О свему је обавијештен и дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва у Бијељини, који је наложио предузимање свих потребних мјера и радњи како би се утврдио тачан узрок који је довео до ове тешке саобраћајне незгоде.
 
У времену од 00,30 до 03,00 часа саобраћај је био обустављен на овој дионици пута и преусмјераван је преко алтернативних праваца'', прецизирано је из полиције.