ОСНИВАЧКА СКУПШТИНА НАРОДНЕ ПАРТИЈЕ СРПСКЕ ГО БИЈЕЉИНА :: Semberija INFO ::

 

ОСНИВАЧКА СКУПШТИНА НАРОДНЕ ПАРТИЈЕ СРПСКЕ ГО БИЈЕЉИНА


На вечерашњој Оснивачкој скупштини Народне партије Српске /НПС/ ГО Бијељина, одржаној у Хотелу “Дрина”, за предсједника је изабран Дико Цвијетиновић.
 
"Успјех је окупити данас 150 људи/делегата на једној скупштини.  НПС у свим оснивачким скупштинама има пуне сале по свим градовима и општинама, што потврђује да је НПС све више препознатљив", изјавио је Дарко Бањац, предсједник НПС.

Према његовим ријечима, Бијељина је овом партијом добила један нови тим људим који у оквиру НПС хоће да се боре, прије свега, за интересе грађана.

“Ми не желимо и нећемо никога нападати. Ми имамо своју политику коју ћемо водити. Знамо се бранити, а наш основни циљ је да покажемо 2022. године да ћемо у Бијељини остварити зацртани резултат", истакао је Бањац.
Дико Цвијетиновић, који је вечерас изабран за предсједника НПС Бијељина, поздравио је све делегате који су присуствовали Скупштини Градског одбора ове странке.

"Желим да се захвалим свим гостима из других општина и градских одбора НПС-а као и свакако нађим коалиционим партнерима Коалиција "Договор за Бијељину" који су вечерас дошли и дали нам подршку", додао је Цвијетиновић.

Оснивачкој скупштини присуствовао је и Мирослав Миловановић, шеф Коалиције “Договор за Бијељину” и одборник СНСД-а у Скупштини града Бијељина.

Семберија инфо