УПРИЛИЧЕН СВЕЧАНИ ПРИЈЕМ ПОВОДМ ЈУБИЛЕЈА ФК „ЈЕДИНСТВО“ :: Semberija INFO ::

 

УПРИЛИЧЕН СВЕЧАНИ ПРИЈЕМ ПОВОДМ ЈУБИЛЕЈА ФК „ЈЕДИНСТВО“


Поводом 90 година  постојања фудбалског клуба „Јединство“ из Броца градоначелник Љубиша Петровић уприличио је пријем за екипе ветерана и званичне делегације које долазе из Португала, Турске, Бугарске и Србије у Центру за културу у Бијељини.

Петровић је свим гостима зажелио добродишлицу у Бијељину, уз увјерење да се прикажемо као добри домаћини и да се у добром здрављу, спортском расположењу и фер плеју дружимо још много наредних година.

„Ово је значајан датум у историји клуба, а обавеза фудбалског клуба и локалне заједнице је да заједно даље унапређују сарадњу, уз свесрдачнију и свеобухватнију подршку. Подршка испред градске управе у развоју спорта, спортске атмосфере и практиковања фер плеја неће изостати ни у наредном периоду“, додао је Петровић.

Биће одржано низ фудбалских манифестација, заступљене ће бити све селекције од оних најмалађих до оних најстаријих.

„Наш рад може свима другима служити за примјер и зато смо сретни и поносни“, рекао је Душко Тојић предсједник ФК „Јединство“ из Броца.

Одиграће се четири до пет утакмица, углавном ветерани и гости из Бурсе, Барцелоса, Старе Загоре, Ниша и Београда.

„За наш клуб ово је риједак и велики јубилеј и желимо то на достојанствен начин обиљежити,  да сви гости који су дошли из Бугарске, Турске , Португала и Србије буду угошћени и да се осјећају као код своје куће“, нагласио је Мирослав Митровић, члан организационог одбора.

Након одиграних утакмица оджаће се Фудбалска академија за све оне који су допринијели раду и развоју овог клуба.