ЛОПАРЕ: СЛАВА СДС-А – ОПШТИНСКОМ ОДБОРУ ПРИСТУПИЛО СТОТИНУ МЛАДИХ :: Semberija INFO ::

 

ЛОПАРЕ: СЛАВА СДС-А – ОПШТИНСКОМ ОДБОРУ ПРИСТУПИЛО СТОТИНУ МЛАДИХ


У Мачковцу код Лопара прослављена je слава Српске демократске сгтранке /СДС/ Свети апостоли Петар и Павле.
Имајући у виду потребу да се заштити здравље људи, обиљежавање је протекло у складу са прописаним епидемиолошким мјерама.


 
Чланови, симпатизери и гости Општинскoг одбора СДС-а Лопаре су молитвено прославили славу у храму Рођења Пресвете Богородице у Мачковцу, гдје је служена литургија, а затим је обављен обред ломљења славског колача.
Радо Савић, предсједник Општинскиг одбора Лопаре и замјеник предсједника СДС-а Републике Српске, рекао је у својој изјави новинарима да окосницу странке на Мајевици чине млади људи.


 
„Ми смо у нашој општинској организацији СДС-а Лопаре давно отворили врата младима, они су то препознали и зато их је нових стотину данас ту“, истакао је Савић, након што су за нове чланове подијељене чланске карте.

Он је саопштио да је то правац и пут који је странци на прошлим изборима донио најубједљивију побједу, у овој локалној заједници, до сада.
„ Наша одборничка листа, као и листа за Народну скупштину су на свим изборима до данас одржаним биле побједничке, тако да нам све ово уз одговоран рад гарантује одличан резултат на изборима 2022. године када требамо дати допринос промјенама и покретању Републике Српске, снажно напријед, на свим пољима“, закључио је Савић.

„Почаствована сам што сам данас добила чланску карту и настојаћу да, кроз добар рад, оправдам своје чланство у странци“, рекла је Биљана Тодоровић.
Нови члан СДС- а у Лопарама постао је и Славко Јовић који је рекао да је ова странка стварала Републику Српску и да СДС има изузетне резултате у овој локалној заједници, те да су то неки од разлога због којих се учланио у редове најјаче политичке партије у општини Лопаре.