НИЈЕ МОРЕ, АЛИ КАО ДА СТЕ НА МОРУ :: Semberija INFO ::

 

НИЈЕ МОРЕ, АЛИ КАО ДА СТЕ НА МОРУ


На  базенима у Угљевику свакодневно  се ових дана биљеже рекордне посјете. Дневно на базене, ради освјежења и рекреације, дође и по 300 до 400 купача, каже Драгомир Томић, запослен у Јавној установи Спортско – рекреативни центар “Рудар” у Угљевику. За дјецу узраста до десет година улазак на базене је бесплатан, док старији дневну карту плаћају три КМ. У склопу овог Спортско – рекреационог центра налазе се два дјечија базена и један велики базен, са дубином од једног до три метра за искусније пливаче.  Ту је ресторан са храном И освјежавајућим напицима.

“Базени су за многе Угљевичане прилика за одмор и рекреацију. Сезона купања почела је у јуну, тако да већ више од мјесец дана дочекујемо купаче. Имамо солидну посјету и задовољни смо тренутним пресјеком купалишне сезоне.

Највише је младих људи, ученика, средњошколаца и студената који долазе на купање. Вода је изузетно чиста и топла, око 28 степени Целизијусових, тако да  имате  осјећај као да се налазите на некој од морских плажа”, каже Драгомир Томић. 

Семберија инфо