БАЈКЕРИ ЗА ВИКЕНД У БАТКОВИЋУ :: Semberija INFO ::

 

БАЈКЕРИ ЗА ВИКЕНД У БАТКОВИЋУ


Организатори обећавају добру забаву
Какос у најавили организатори, 16. и 17. јула у Батковићу ће бити мото грмљавина. Овај, надалеко познати сусрет љубитеља моћних машина,  почеће у предвечерје у петак, када је и отварање кампа. У вечерњим сатима организатори обећавају добру рок свирку. Од 20 часова наступа ,,Штрајк" бенд, а потом слиједе ,,Џепови" и ,,Лавиринт".


Један од неизоставних дијелова моторијаде је и свечани дефиле, који ће се бити у суботу, 17. јула око 18 часова. Пажњу посјетилаца ће привући и неизоставне  бајкерске игре. За суботње вече организатори су припремили праву музичку посластицу. Своје највеће хитове извешће група ,,Ван Гог", а као предгрупа свираће шидски бенд ,,Неуништиви". Вече ће употпунити наступ ,,Соло" бенда из Лознице.

А, за љубитеље доброг залогаја, биће бик на ражњу.
Подсјећамо, прошлогодишњи сусрет мотоциклиста у Батковићу отказан је због епидемиолошке ситуације изазване корона вирусом.

Подсјећамо, Мото клуб Кречар од 2012. године организује мото сусрете у Батковћу, у знак сјећања на Марка Николића - Кречу, који је као мотоциклиста настрадао у саобраћајној несрећи.