БИЈЉИНА: ПЕПЕЉАРОМ ПОВРЕДИО СУГРАЂАНИНА :: Semberija INFO ::

 

БИЈЉИНА: ПЕПЕЉАРОМ ПОВРЕДИО СУГРАЂАНИНА


Приликом обиласка терена полицијски  службеници Полицијске станице Бијељина, 19.08.2021. године око 23,10 часова  на тргу Ђенерала Драже Михајловића у Бијељини уочили су  мушко лице са повредама ( крви) на глави.

Идентификацијом лица утврђено је да се ради о  лицу М.К. Исти је изјавио, да је повреду главе задобио када је неко из зграде бацио пепељару која га је погодила у главу. Повређени је полицијским службеницима показао са којег прозора је бачена пепељара.

Полицијски службеници обавили су разговор са лицем И.Ђ. који је навео да је лице М.К. вршио малу нужду под његовим прозором, те да је истог упозорио и да је то лице каменом разбило његов прозор, након чега је он бацио пепељару у правцу истог.

Повређеном М.К. у Медицинском центру  Бијељина констатоване су лакше тјелесне повреде. Од стране полицијских службеника извршен је увиђај лица мјеста. О свему је обавјештено Окружно јавно тужилаштво у Бијељини. У току је рад на документовању кривичних дјела „Тјелесна повреда“ и „Оштећење и одузимање туђе ствари“.