УГЉЕВИК : ОЛИВЕРА ЈЕВТИЋ НА ПРИЈЕМУ КОД НАЧЕЛНИКА ПЕРИЋА :: Semberija INFO ::

 

УГЉЕВИК : ОЛИВЕРА ЈЕВТИЋ НА ПРИЈЕМУ КОД НАЧЕЛНИКА ПЕРИЋА


Начелник општине Угљевик Василије Перић организовао је данас пријем за прослављену српску атлетичарку Оливеру Јевтић која ће учествовати на вечерашњој Атлетској уличној трци у Угљевику.

Јевтићева рекла да јој је част што ће вечерас учествовати на трци у Угљевику за коју је оцијенила да је добро трасирана, брза и да се на њој постижу одлички резултати а посебно што ће јој то бити провјера пред првенство Балкана на којем учествује 12. септембра.

"Волим да дођем у Угљевик, ту су моји пријатељи који ме подржавају", истакла је Јевтићева.

Перић је изразио задовољство јер је Угљевик домаћин спортској манифестацији која значи за дјецу и младе генерације.

"На вечерашњој трци биће 200 учесника дјеце различитих узраста, а такође и 200 учесника у сениорској конкуренцији", најавио је Перић.

Он је напоменуо да је важно одржавати здрав живот, подржавати младе, поготово у овом времену јер је веома значајно за физички развој и развој ума младих.

"Захвалан сам организатору Младену Стевановићу, као и Оливери Јевтић, а Угљевик ће на овај начин показати своје најљепше лице", рекао је Перић.

На пријему заједно са Оливером Јевтић био је и организатор шесте Атлетске уличне трке Младен Стевановић из Угљевика који је освојио прво мјесто на Ултрамаратону у Цазину од 50 километара и остварио квалификације за Свјетско првенство које се одржава сљедеће године.

"Прва Атлетска улична трка одржана је 2015. године када смо одлучили да пружимо сву љубав, енергију и знање и организујемо манифестацију која промовише спорт, пријатељство, породичне вриједности, дружење и рекреацију", рекао је Стевановић.

Он је напоменуо да се организационо константно ради на унапређењу квалитета трке, наградама и комплетном догађају.

Стевановић је позвао све тркаче који желе да учествују да се придруже вечерас од 18.50 часова на Базенима у Угљевику гдје је предвиђен старт трке.