НАЈАВА - Удружење породица несталих бораца и цивила Семберије и Мајевице Бијељина: Парастос поводом Дана несталих :: Semberija INFO ::

 

НАЈАВА - Удружење породица несталих бораца и цивила Семберије и Мајевице Бијељина: Парастос поводом Дана несталих


Поводом Међународног дана несталих, 30. августа, који се обиљежава у цијелом свијету, Удружење породица несталих бораца и цивила Семберије и Мајевице Бијељина, ће, такође, обиљежити тај дан.

-Обиљежавање ће се одржати у кругу Саборног храма на Лединцима, гдје ће, најприје, бити парастос за нестале војнике и цивиле Семберије и Мајевице. Парастос ће бити испред споменика Свим мајкама погинулих српских синова свих ратова од Косовског боја до данашњег дана. Ми ћемо, том приликом, још једном послати поруку властима и правосуђу са простора БиХ, те Међународној заједници да још увијек тражимо нестале војнике и цивиле РС, који су нестајали од 1992. до 1995. године у протеклом рату у БиХ. Тражићемо од свих који могу нешто да учине да се максимално убрза процес тражења наших несталих. Шта рећи, када знамо да су многи чланови породица умрли, а да нису дочекали да њихови најмилији буду пронађени'', огорчена је Смиља Митровић, предсједница Удружења породица несталих бораца и цивила Семберије и Мајевице Бијељина.

Семберија инфо