Саопштење за јавност Републичке странке Српске :: Semberija INFO ::

 

Саопштење за јавност Републичке странке Српске


Како је наведено у саопштењу које је достављено медијима, Републичка странка Српске и њени симпатизери ће у суботу, 2. октобра изаћи на градски трг и супротставити се системском и смишљеном деградирању наше локалне заједнице од стране градоначелника Љубише Петровића и његових сарадника, саопштено је из ове странке.
 
- Можда ће протести пробудити градоначелника који треба да схвати да грађани већ десет мјесеци трпе тиранију неодговорног, аљкавог и непрофесионалног односа Градске управе према њима и да само желе да живе животом достојним друге по величини локалне заједнице у Републици Српској. Ниједан започети капитални пројекат у овој години довољан је показатељ да нас градоначелник води ка економском и привредном понору, а не просперитету'', наведено је у саопштењу.
 
Из Републичке странке Српске истичу да су недолично понашање и неодговорност према грађанима, попут недоласка на обиљежавање Дана града 24. септембра, или непојављивање на обиљежавању Дана несталих и погинулих у Одбрамбено-отаџбинском рату 29. августа, само „кап која је прелила чашу“.
 
- Очито је да градоначелник нема професионалце међу својим сарадницима који треба да му кажу да град и градска управа нису играчке у дјечијим рукама, него систем у којем ни једног тренутка не смије доћи до застоја. Пошто он сам тога није свјестан, грађани морају да изађу на улице и сами му то објасне'', пише у саопштењу.

Републичка странка Српске