ГРАДОНАЧЕЛНИЧЕ, ДОБРО ВОДИТЕ РАЧУНА О НАЦИОНАЛНОМ ИНТЕРEСУ :: Semberija INFO ::

 

ГРАДОНАЧЕЛНИЧЕ, ДОБРО ВОДИТЕ РАЧУНА О НАЦИОНАЛНОМ ИНТЕРEСУ


Поштовани градоначелниче, жао нам је што сте искористили повјерење већине грађана који су вас легално изабрали да на овај начин и у овој тешкој ситуацији примите господина Џаферовића и да нам он дијели лекције о Дејтону и напретку Града Бијељина. 

Када је била посљедња званична посјета бошњачког члана Предсједништва БиХ нашем Граду??? 
Да ли сте свјесни шта сте урадили и да ли знате да треба да радите на поправљању односа са српским чланом Предсједништва, јер само тако можете поправити изузетно лош однос и са Владом РС која је кључна за виталне интересе грађана Бијељине. 

Немамо ништа против било какве подршке нашем Граду, али зна се када и у којим околностима, а не на овај начин гдје се додворавате свима који су против ваших политичких непријатеља. 

Ви сте градоначелник свих грађана и немојте их користити за личне обрачуне, него добро водите рачуна и о националном интересу који треба да буде јединствен небитно којој странци припадамо, а политички правац може бити различит и поштујемо Ваш став, али поштујте и Ви наш и наш национални интерес!!!

Није вријеме за српске подјеле, него за српско јединство које нам је потребније више него икад'', наведено је у саопштењу за јавност Информативне службе Уједињене Српске Градског одбора Бијељина.

Semberija info