САОПШТЕЊЕ ГРАДОНАЧЕЛНИКА БИЈЕЉИНЕ :: Semberija INFO ::

 

САОПШТЕЊЕ ГРАДОНАЧЕЛНИКА БИЈЕЉИНЕ


ДВОСТРУКИ АРШИНИ МИЛОРАДА ДОДИКА
 
Град Бијељина је град чија су врата отворена за сарадњу са свима, а ја као градоначелник немам проблем да се састанем са сваким с киме се може постићи договор за добробит народа Семберије. Хушкачка реторика никада неће бити мој ниво, већ договор који ће донијети бенефит у смислу нормализације односа и побољшања квалитета живота грађана.

Као домаћин и изабрани представник Града Бијељина разговарао сам са Додиковим колегом Џаферовићем и један пун сат дијелио сто са делегацијом Џаферовића, док Милорад Додик свакодневно дијели канцеларију и сједи поред Џаферовића. Мени лично више значи став Александра Вучића, да ће поштовати све договоре које у БиХ постигну сва три народа, него став Милорада Додика. Постигнути су битни договори за град Бијељину и њене грађанке и грађане, а управо је то била и поента састанка. Народ нећу дјелити никада, јер ми нису потребни јефтини политички поени, само конкретни резултати. 

Да ли је то (не)патриотски чин?!

Ако је слушати конотације и етикетирање Градске управе, онда не преостаје ништа друго ни Милораду Додику него да раскине коалицију са СДА на свим нивоима.

Двоструки аршини и политика „од случаја до случаја“ нису ништа ново од врха СНСД‐а, али у цјелокупном нападу на мене и Град Бијељину осјети се велики жал Милорада Додика што СНСД није успио да обмане народ Семберије и покори оно што се покорити не да'', навео је у саопштењу за јавност градоначелник Бијељине Љубиша Петровић.