САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ ГРАДСКОГ ОДБОРА СРПСКЕ ДЕМОКРАТСКЕ СТРАНКЕ БИЈЕЉИНА :: Semberija INFO ::

 

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ ГРАДСКОГ ОДБОРА СРПСКЕ ДЕМОКРАТСКЕ СТРАНКЕ БИЈЕЉИНА


 Ђурђевићева политичка незрелост          
​                      
Реакција предсједника Скупштине града Бијељина на посјету Шефика Џаферовића и овај пут свједочи о политичкој незрелости и лутању СНСД‐овског подмлатка.
 
Ђурђевић се у својој изјави осврће на високу политику на нивоу БиХ и актуелне проблеме, док заборавља своје обавезе да као предсједник Скупштине града присуствује званичним састанцима на које је уредно позван.
 
Хипокритизам Александра Ђурђевића достиже врхунац када негодује због посјете Џаферовића, заборављајући да тај исти Џаферовић свакодневно сједи са његовим црвеним шефом Додиком, а Мустафа Градашчевић првак бијељинског СДА дијели са њим канцеларију. Такође им не смета када дијеле функционерске позиције и буџетска средства на нивоу БиХ. 
 
Да је бар отворио који портал у Србији и прочитао став Александра Вучића, да ће поштовати све договоре које у БиХ постигну сва три народа, схватио би можда да је за то потребно сјести и разговарати, а не млатити празну сламу'', наводе у саопштењу за јавност из Градског одбора Српскае демократске странке Бијељина.