САОПШТЕЊЕ ЗА МЕДИЈЕ ПОТПРЕДСЈЕДНИКА СКУПШТИНЕ ГРАДА БИЈЕЉИНА МИЛЕНКА МИТРОВИЋА :: Semberija INFO ::

 

САОПШТЕЊЕ ЗА МЕДИЈЕ ПОТПРЕДСЈЕДНИКА СКУПШТИНЕ ГРАДА БИЈЕЉИНА МИЛЕНКА МИТРОВИЋА


Митровић: Градоначелник по Џаферовићевим инструкцијама напада Додика
 
Народу Семберије је јасно да градоначелник Бијељине у претходних 300 дана ништа паметно и конструктивно није учинио за локалну заједницу на чијем је челу, али да према инструкцијама бошњачког члана Предсједништва БиХ јавно напада Милорада Додика, томе се чак ни највећи опоненти Љубише Петровића нису надали'', саопштио је потпредсједник Скупштине града Бијељина Миленко Митровић.
 
Митровић у саопштењу истиче да је гнусно и крајње некоректно да се градоначелник Љубиша Петровић само неколико часова након састанка са човјеком за кога у јавности постоје информације да је учествовао у довођењу муџахедина у БиХ током рата, појављује на БН телевизији и шаље политичке поруке против СНСД-а и српског члана Предсједништва БиХ.
 
- Присјетите се посјете највиших званичника Републике Српске Градској управи Бијељина прије неколико мјесеци, када млада госпођа из кабинета градоначелника није знала ни да најави присутне госте. Међутим, изгледа да је Џаферовић почасни гост и да при његовом појављивању ништа не смије да мањка. Мало је рећи да је Љубиша Петровић након јучерашњег дана срамота за град и грађане Бијељине. Он је недостојан представник људи који су животе уградили у темеље наше Републике'', јасан је Митровић.
 
Потпредсједник Скупштине града Бијељина сматра да градоначелниково буђење по питању обављања одређених инфраструктурних послова у посљедњих десет дана не може да врати изгубљену годину.
 
- Економске и привредне ране које је градоначелник Љубиша Петровић нанио Семберији у посљедњих 300 дана његовог манекенисања на позицији првог човјека Бијељине не могу зацијелити ни за пет година. Зато позивам све становнике да добро отворе очи и схвате да је једини начин да се ријешимо овог политичког дилетанта - да се окупимо око његовог што скоријег опозива'', наводи, у саопштењу које је достављено медијима, Миленко Митровић.