УГЉЕВИК : НАЈЉЕПШЕ ДВОРИШТЕ ПОД МАЈЕВИЦОМ ИМА МАРИЦА ГЛИГОРЕВИЋ :: Semberija INFO ::

 

УГЉЕВИК : НАЈЉЕПШЕ ДВОРИШТЕ ПОД МАЈЕВИЦОМ ИМА МАРИЦА ГЛИГОРЕВИЋ


Начелник општине Угљевик Василије Перић уручио је 500 КМ Марици Глигоревић, побједнику такмичења за избор најљепше уређеног дворишта под Мајевицом, која је побиједила у конкуренцији 17 домаћинстава пријављених на конкурс.

Наградни фонд обезбијеђен из општинског буџета износио је 1.500 КМ за најљепших пет дворишта, а награде су додијељене у оквиру славских свечаности општине Угљевик.

Перић је захвалио свима који су учествовали у овом конкурсу за најљепше двориште, али и свима који уљепшавају животну средину.

"Веома је важно у каквој средини живимо, а овај крај је заиста изузетно лијеп и битно је да се додатно уљепша на овај начин. Уљепшавање животне средине значи бољи живот за садашње и будуће генерације", рекао је Перић
Глигоревићева , која је из Доње Трнове, изразила је задовољство јер је општина Угљевик расписала овај конкурс како би становници што љепше уређивали своја дворишта

Заједно са Перићем награде је додијелио и потпредсједник Скупштине општине Угљевик Драган Ђокић.

Оцјењивано је одржавање и уредност дворишта, уложени труд, избор и његовање биљака, поштовање традиције и елеменат овог поднебља.