ЧЕСТИТКА ПОВОДОМ БОЖИЋА ПО ГРЕГОРИЈАНСКОМ КАЛЕНДАРУ :: Semberija INFO ::

 

ЧЕСТИТКА ПОВОДОМ БОЖИЋА ПО ГРЕГОРИЈАНСКОМ КАЛЕНДАРУ


Поводом Божића по Грегоријанском календару, градоначелник Бијељине Љубиша Петровић је грађанима Града Бијељина који Дан Христовог рођења празнују 25. децембра упутио честитку у којој се истиче:

Суграђанима који се у богослужењу придржавају Грегоријанског календара упућујем срдачне честитке поводом Божића и жеље да наступајући празници донесу мир, љубав и слогу у породице и домове.

Божићем по Грегоријанском календару почиње низ великих празника којима прослављамо нови живот и који нас на најљепши начин подсјећају на важност и љепоту различитости, али и јединства око најважнијих вриједности. Вјерујем да је једна од суштина празника дијељење радости са свим људима и зато вас позивам да божићно славље подијелите и са пријатељима и сусједима из других вјерских заједница, које, такође, позивам да учествују у прослави овог великог празника са свима који га обиљежавају 25. децембра.

Божји благослов нам је потребан увијек, а посебно у временима када се суочавамо са бројним изазовима. Ако будемо радили у складу са Христовим учењем сваког дана, а не само у празнично вријеме, вјерујем да ћемо заслужити тај благослов и успјешно Бијељину и Семберију чинити бољим мјестом за живот.
Нека Вам је срећан и благословен Божић!
 
Градоначелник 
Љубиша Петровић