Четири лица лишена слободе :: Semberija INFO ::

 

Четири лица лишена слободе


Полицијски службеници Полицијске станице Бијељина 2, 28.01.2022. године лишили су слободе лица Г.Т., С.Ј., С.П. и П.Г. из Бијељине и Угљевика, због постојања основа сумње да су починили кривична дјела „Тјелесна повреда“ и „Изнуда“.

Наиме, Полицијска станица Бијељина 2, 28.01.2022. године од стране оштећеног лица запримила је пријаву, да су га њему позната лица позвала на журку која се налазила у стану у Бијељини. У наведеном стану налазила су се четири мушка лица од којих му је само један био познат, наведена лица су почела физички да га нападају, тражећи од њега новац, разбили мумобилни телефон са претњама да наведни догађај не пријављује полицији. 

Наведена лица су од оштећеног узели кључеве од стана и новац који се је налазио у стану, као и кључеве од његовог возила. Возилом су га одвезли према мјесту Бријесница град Бијељина, гдје су га држали неко време наког чега су му вратили кључеве од возила и стана, док су новац задржали. 

Оперативним радом на терену и брзом реакцијом полицијских службеника Полицијске управе Бијељина лица су идентификована, пронађена и лишена слободе. 

Оштећено лице је хоспитализовано у Медицинском центру Бијељина. 

О свему је обавјештен поступајући тужилац Окружног јавног тужилаштва у Бијељини. 

У току је криминалистичка обрада лица лишених слободе. Након комплетирања и документовања предмета против лица Г.Т., С.Ј., С.П. и П.Г. следи Извјештај због постојања основа сумње да су починили кривична дјела „Тјелесна повреда“ и „Изнуда“.

ПОРТПАРОЛ ПОЛИЦИЈСКЕ УПРАВЕ
Александра Марић