РЕТРОВИЗОР: КО СУ БИЛИ НАЈБОЉИ? :: Semberija INFO ::

 

РЕТРОВИЗОР: КО СУ БИЛИ НАЈБОЉИ?


Foto
У току је процес избора најбољих спортиста Града Бијељина за 2021. годину. Редакција „Семберских новина“ је организовала сваку од претходних 45. манифестација чувајући у својој архиви сјећање на семберске спортисте од којих су неки обиљежили вријеме за нама док су неки још увијек активни у спорту.

У наредних неколико дана подсјетићемо се побједника манифестације Избор најбољег спортисте Града Бијељина који су током претходних десет година имали част да заслуже ово градско признање.
За најбољег спортисту, тада општине Бијељина за 2011. годину проглашена је Верица Симић, одбојкашица ОК „Радник“.



-Велики сам дужник мојим тренерима а посебно мојим родитељима за дугогодишњу подршку. Ово признање ће ми свакако бити велики подстрек за даље бављење одбојком и за добијање још већих и значајнијих признања у мојој спортској каријери“, рекла је за тада за „Семберске новине“ двадесетогодишња Верица Симић.

Наступала је за ОК „Радник“, ЖОК „Бимал-Јединство“, „Вашаш Обуда“ из Мађарске и „АРИС Тхессалоники“ из Солуна. Власница је многобројних признања и медаља. Пет година узастопно освајала је титуле првака БиХ с ОК „Јединство“ из Брчког. Ту је и освојено треће мјесто у Мађарском купу с екипом Вашаш из Будимпеште, као прва медаља ван БиХ.

-Не бих да изоставим награду за најбољег спортисту града Бијељина и двије године заредом признање најбоље одбојкашице РС. Медаље су ми све једнако драге, свака је са собом носила неке нове емоције“, изјавила је Верица Симић. 

(Семберија инфо)