РЕТРОВИЗОР: КО СУ БИЛИ НАЈБОЉИ? :: Semberija INFO ::

 

РЕТРОВИЗОР: КО СУ БИЛИ НАЈБОЉИ?


У току је процес избора најбољих спортиста Града Бијељина за 2021. годину. Редакција „Семберских новина“ је организовала већину од претходних 45. манифестација чувајући у својој архиви сјећање на семберске спортисте од којих су неки обиљежили вријеме за нама док су неки још увијек активни у спорту.

У протеклих неколико дана подсјетили смо се побједника манифестације „Избор најбољег спортисте Града Бијељина“ који су током претходних десет година имали част да заслуже ово градско признање.

Вечерас ћемо сазнати имена оних који су 2021. годину искористили да на спортским борилиштима покажу и постигну више од осталих. Низ подсјећања на спортисте који су током претходне деценије добијали ово градско признање завршавамо са прошлогодишњим побједником.

За најбољег спортисту Града Бијељина2020. године проглашен је Раденко Томић, члан Боксерског клуба „Радник“.
Раденко Томић је рођен у Бијељини 1995. године. У појединачној, сениорској категорији освојио је шампионску титулу Босне и Херцеговине три године узастопно, 2018., 2019. и 2020. године. Са Боксерским клубом „Радник“ 2020. освојио је титулу првака Премијер лиге БиХ. Члан је боксерске репрезентације Босне и Хрцеговине. На свјетској ранг листи професионалних боксера полутешке категорије, завршио је 2020. годину као најбоље рангирани боксер из БиХ.