ПЕДАГОШКИ ФАКУЛТЕТ БИЈЕЉИНА: ПРОМОВИСАНА 122 СВРШЕНА СТУДЕНТА И НОСИОЦИ МАСТЕР ДИПЛОМА :: Semberija INFO ::

 

ПЕДАГОШКИ ФАКУЛТЕТ БИЈЕЉИНА: ПРОМОВИСАНА 122 СВРШЕНА СТУДЕНТА И НОСИОЦИ МАСТЕР ДИПЛОМА


На Педагошком факултету у Бијељини данас су промовисана 122 свршена студента у оквиру три програма - Разредна настава, Предшколско васпитање, Техничко васпитање и образовање/Информатика.
 
Декан Далибор Стевић рекао је за портал Семберија инфо да је поносан јер су студенти Педагошког факултета цијењени у друштву.
 
,,Ово су студенти који су у протеклих годину дана завршили први и други циклус, а велики број гостију, пријатеља Факултета и представника других институција који су се окупили данас, показује да наши студенти имају важну улогу у друштву. Ове године ћемо уписати отприлике 150 нових студената'', навео је Стевић.
 
Мастер разредне наставе Јована Вучетић истакла је да је задовољна знањем које је стекла на Педагошком факултету у Бијељини.

 
,,Ја сам иначе из Србије и тамо сам успела да се запослим. Одувек сам желела да будем учитељица и жеља ми се остварила. Мој мастер рад носи назив 'Здравство и значај физичке активности код деце у другом разреду'', а одбранила сам га код професора Небојше Митровића'', нагласила је Вучетићева.
 
Семберија инфо