ПЕТЕРО ДЈЕЦЕ – ПЕТ ШАМПИОНА :: Semberija INFO ::

 

ПЕТЕРО ДЈЕЦЕ – ПЕТ ШАМПИОНА


У Градској управи Града Бијељина данас је уприличен несвакидашњи пријем. Градоначелник Љубиша Петровић угостио је породицу Ђурић из Батковића чије петеро дјеце са великом страшћу и успјехом тренирају џудо.

-Породица Ђурић је јединствен случај и примјер, не само у Републици Српској и Босни и Херцеговини него и много шире. Њих петеро су сви, у својим узрасним категоријама прваци Републике Српске. Неки су потврдили тај резултат на првенству БиХ. Горан је првак Босне, Милица, Милкица и Мила су вицешампионке а Јовану за викенд очекује првенство БиХ на којем ће бранити прошлогодишњу титулу шампиона државе. Ђурићи су једна вриједна и упорна породица која свако вече долази на тренинг из Батковића у Бијељину. Ми тек требамо да видимо најбоља издања и најбоље резултате ових младих џудиста”, рекао је Владимир Ђокић, тренер Џудо клуба “Пантер”.



Претходна два мјесеца одржана су републичка и државна првенства у категоријама, полетараца, пионира и кадета. Джудо клуб “Пантер” се на овим такмичењима а кроз резултате својих спортиста наметнуо у конкуренцији 80 клубова као најуспјешнији џудо клуб у Босни и Херцеговини када је у питању рад са најмлађим категоријама. Али ни старији много не заостају. У старијим категоријама џудисти Пантера се редовно пењу на побједничка постоља на домаћим такмичењима.



-Желио бих изразити захвалност Џудо клубу “Пантер” на стручном, савјесном и посвећеном раду на основу којег од својих младих спортиста праве успјешне такмичаре али и велике, хумане људе. Због тога овом клубу неће изостати ни морална ни материјална подршка Градске управе”, рекао је градоначелник Љубиша Петровић.


Семберија инфо - И. Гутић