УГЉЕВИК: МИРКО МАРИНКОВИЋ ИЗАБРАН ЗА НАЈБОЉЕГ СПОРТИСТУ :: Semberija INFO ::

 

УГЉЕВИК: МИРКО МАРИНКОВИЋ ИЗАБРАН ЗА НАЈБОЉЕГ СПОРТИСТУ


Фудбалер клуба "Рудар 1925" Мирко Маринковић проглашен је за најбољег спортисту Угљевика за прошлу годину.
 
Маринковић наступа и за Футсал клуб "Радник" из Бијељине и најбољи је стријелац Лиге шампиона футсала за сезону 2021/2022, са 11 постигнутих голова.
 
"Захвалан сам на признању, а свим младим спортистима бих поручио да резултати сигурно долазе, кад уложе труд и рад", рекао је Маринковић.
 
Дарко Лазић из Школе спорта"Мали шампиони" најуспјешнији је спортски тренер општине Угљевик за прошлу годину, док су Немања Драгичевић из Џудо клуба"Рудар", Милкица Симић из Школе спорта"Рудар" и Милорад Симић члан Ватерполо клуба"Црвена звезда" најуспјешнији спортисти у млађим категоријама.
 
Фудбалски клуб "Мајевица-Забрђе" из Доњег Забрђа најуспјешнији је спортски клуб, а најуспјешнији спортски радник је Раденко Станојевић из Фудбалског клуба "Рудар 1925".
 


Посебно признање за допринос развоју омладинског фудбала добио је Стевица Стевановић, предсједник Школе фудбала "Рудар", док је Ведран Маринковић из Карате клуба "Рудар" добитник захвалнице за постигнуте резултате.
 
Награде и признања најуспјешнијима у угљевичком Центру за културу додијелила је замјеник начелника општине Вања Зекић, која је захвалила свим спортским радницима и спортистима за допринос развоју спорта и најавила још снажнију подршку локалне власти за спорт.